Nieuws

Drie Banken Monique Bruin

Nieuwe Werken gemaakt met de Pinhole Camera tijdens uitstapjes in de Bergense Heerlijkheid. Te bewonderen bij

Galerie Klein Zwitserland

woe t/m zo 11.00 tot 18.00 uur

Duinweg 30

Schoorl

kijkkast met een teen in de zee
Met een teen in de zee en een parasol boven mijn bol. Het eerste handgemaakte boek van Monique Bruin en Chris Duinmeijer wordt gepresenteerd in Kijkkast en is te bewonderen bij Galerie Klein Zwitserland.
Chris over het ontstaan van het boek:
Lees meer
Deze bijzondere virale tijd heeft zeker bijgedragen aan het ontstaan van ons eerste boekje:  Met een teen in zee en een parasolletje boven je bolletje.

Zo heeft het online winkelen een grote vlucht genomen het laatste jaar.  Waardoor een huishouden veel verpakkingsmateriaal binnenkrijgt. Weggooien, laten recyclen, kan natuurlijk. Maar je kunt het ook hergebruiken of er iets van maken. Boekjes bijvoorbeeld, zoals in ons geval.
En het onderwerp dan, de zee,  hoe valt dat te rijmen met de Corona-tijden. Nou, kort gezegd, er zijn veel beperkingen, maar gelukkig kun je limonade, een windschermp je, stoeltje en een kleedje achterop je fiets laden. En aan zee kapitein Nemos gaan begroeten. Mijmerend op een badlaken ontstaan verhalen als vanzelf of ze komen gewoon langs. Aangespoelde, verwaaide, zwemmende, vliegende, varende, wandelende verhalen. Ze hoefden slechts te worden opgetekend. En ondertussen ademt men frisse zeelucht en wordt bruin.

Monique Bruin en Chris Duinmeijer, uitgevers


Te zien woe t/m zo 11.00 tot 18.00 uur

Galerie Klein Zwitserland

Duinweg 30

Schoorlseries

Birds

Camera Fantastica

Blue

MoniqueBruin@Duin Bergen 1

Grafiek

Monique Bruin sterkenhuis1 18 x 18

about me
signature
Monique Bruin

PHOTOGRAPHER